Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Veliko mladoporočencev bi se na najpomembnejši dan svojega življenja rado pripeljalo z res posebnim avtomobilom. Avtomobili imajo namreč to moč, da določene trenutke naredijo še bolj posebne in še bolj doživete. V kolikor niso te sreče, da bi imeli kakšnega sorodnika ali prijatelja, ki bi tovrsten avtomobil imel, jim preostane le najem avtomobila za poroko.

A pri nas v Sloveniji, je tovrstna ponudba zelo okrnjena, še posebej, ko se pogovarjamo o kratkoročnem najemu luksuznih in športnih avtomobilov z ugodnimi pogoji. Pri podjetju Actinia smo odločeni ta trend obrniti na bolje in ponuditi naš obsežni vozni park, tudi za najem avtomobila za poroko.

Zakaj si ne bi tako pomembnega dneva še malo začinili in ga naredili res nepozabnega. Si bodisi želite poroke na morju in že od nekdaj sanjate o kabrioletu, kjer vohate morski zrak in čutite sončne žarke na čelu, bodisi si želite le neverjetnega udobja modernih SUV-jev višjega razreda. Pri podjetju Actinia imamo za vsakogar nekaj. Hkrati vas ob že tako zelo stresnem planiranju in misli na tisoč in eno stvar, s svojo celostno storitvijo lahko razbremenimo, saj je najem s podjetjem Actinia, popolnoma brezskrben in zelo enostaven. Najem avtomobila za poroko lahko pri nas traja le en dan, lahko pa ga najamete kar za cel vikend in z njim uživate še naslednji dan. Vse to zelo ugodno in s sprejemljivo varščino.

Tudi vi razmišljate kako bi začinili najpomembnejši dan vašega skupnega življenja? Pišite nam na info@actinia.si in potrudili se bomo, da boste dobili točno to kar ste si želeli.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?