Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Zakaj bi se na letališče ali kakšen pomemben sestanek peljali sami ali s taksijem, ko pa obstaja boljša in mnogo udobnejša rešitev? V podjetju Actinia smo specializirani za celostne rešitve kratkoročnih najemov vozil višjega cenovnega razreda. Z željo po zadostitvi vseh potreb in želja naših strank, smo razširili ponudbo s storitvijo prevoz s šoferjem, pri čemer sledimo načelom udobno, zanesljivo in diskretno.

V vozilu Audi A8 L s podaljšano medosno razdaljo in ‘executive’ paketom se zadnji potnik počuti kot na privatnem letalu na štirih kolesih.

Kdo so naše stranke? Naše stranke so v večini poslovni uporabniki, ki preživijo veliko časa na poti, pogosto potujejo v bližnje države in ne želijo priti na sestanek utrujeni ali pa se morajo vrniti nazaj še isti dan. Nekateri si želijo izkoristiti ta čas za pomembnejše zadeve in jim vozilo predstavlja mobilno pisarno. Naš Audi A8L s podaljšano medosno razdaljo in ‘executive’ paketom, ki omogoča nastavljive zadnje sedeže ter celo pol ležeči položaj s stegnjenimi nogami, je kot nalašč za prevoz s šoferjem. Avtomobil je seveda opremljen tudi z zložljivo mizico, za vaš prenosni računalnik v kolikor boste želeli delati na poti, ter zadnjo multimedijo, slušalkami in masažo, v kolikor se boste želeli le odklopiti od vsega dogajanja. Tako boste med potjo bodisi zelo produktivni, bodisi boste na cilj prišli še bolj spočiti in sproščeni.

Poleg posameznikov, so naše stranke tudi podjetja, ki svoje poslovne partnerje gostijo na najvišjem nivoju in jih naš voznik pričaka že na letališču. Tako podjetjem zagotovimo najboljšo možno storitev in dober prvi vtis na njihove partnerje, ki se jim lahko dobro obrestuje. Nenazadnje pa so tu tudi zasebni uporabniki, ki želijo presenetiti svojo boljšo polovico za obletnico, morda narediti večerjo v najljubši restavraciji še toliko bolj posebno, ali pa smo z njimi samo na njihov najpomembnejši dan, ko se poročijo. Možnosti je veliko in prav za vse imamo odgovor.

V kolikor bi se tudi vi radi pripeljali v stilu in doživeli izkušnjo privatnega letala na štirih kolesih, nam za individualizirane ponudbe pišite na info@actinia.si ali pa nas pokličite na 040 633 893. Veseli bomo tudi vašega osebnega obiska, saj trdno verjamemo, da je osebni pristop ključ do zadovoljstva in uspešnega sodelovanja.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?