Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Kot smo že lani dokazali, pri podjetju Actinia zelo radi združimo avtomobile z vrhunsko kulinariko. Glede na uspeh naše lanskoletne akcije ob tednu restavracij, imate očitno oboje radi tudi vi, saj ste vse razpoložljive termine dobesedno razgrabili. Sedaj pa se spet bliža nov teden restavracij in z njim nova priložnost, da vam zopet približamo svet vrhunskih avtomobilov in vrhunske kulinarike.

Letošnji prvi teden restavracij bo potekal med 7. in 16. aprilom 2023, v tem tednu pa vam zopet ponujamo kar 50 % popusta na enodnevni najem vseh naših razpoložljivih avtomobilov, ki pa ga boste lahko opravili samo enkrat. Pod enodnevni najem v sklopu akcije velja prevzem po 11:00 uri in vračanje vozila do 9:00 ure naslednji dan, v paketu pa imate kar 200 kilometrov, ki jih lahko izkoristite čisto po svoje.

Ker gre v tem primeru zopet za združevanje avtomobilov z dobro hrano, smo tokrat združili moči s še eno vrhunsko ljubljansko restavracijo, ki pa jo krasi še neverjetna grajska kulisa. Govorimo o restavraciji Strelec, kjer se boste za le 28 € prepustili chefu Igorju Jagodicu in njegovi ekipi. Za vas so sestavili prav posebni meni, v katerem pa boste lahko v sklopu naše akcije po isti ceni uživali do konca leta 2023 in ne zgolj v tednu restavracij, kot ostali.

Zakaj smo se tokrat odločili za restavracijo Strelec? Ker chef Igor Jagodic velja za mojstra kuharskih tehnik, ki nadgrajuje preprostost slovenske kuhinje in jo začinja še z etnološko zgodbo ljubljanske meščanske tradicije. Kombinacije sestavin, različnosti tekstur, preciznost dodelave druži odličnost ujemanja, za katerega si res vzame čas, kar je čutiti v vsaki njegovi jedi. Poleg mnogih mednarodnih priznanj, je med drugim tudi ponosen prejemnik Michelinove zvezdice.

Smo vzbudili vašo pozornost? Odklikajte na to povezavo in rezervirajte vaš avtomobil že zdaj, saj se termini hitro polnijo.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?