Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Pri podjetju Actinia seveda obožujemo vrhunske avtomobile, hkrati pa se radi zapeljemo tudi po avtocesti odličnih okusov vrhunske kulinarike. Zato smo se odločili, da za vas pripravimo jesensko akcijo, ki to dvoje združuje v najboljši možni luči.

Med 14. in 23. oktobrom po celotni Sloveniji poteka tako imenovan teden restavracij, ki ga bomo za vas združili s tednom ugodnih najemov naših avtomobilov. V tem tednu boste pri nas prejeli kar 50% popust na enodnevni najem vseh naših razpoložljivih avtomobilov, ki pa ga boste lahko opravili samo enkrat. Pod enodnevni najem v sklopu akcije velja prevzem po 11:00 uri in vračanje vozila do 9:00 ure naslednji dan, v paketu pa imate kar 200 kilometrov. Tako boste tudi vi lahko združili najboljše avtomobile, z vrhunsko kulinariko, ali pa zgolj uživali v cenejši vožnji tisti teden.

Naša akcija pa se ne ustavi tukaj. V sodelovanju z vrhunsko restavracijo JB boste namreč v primeru najema avtomobila med tednom restavracij, dobili kartico, ki vam bo do konca leta omogočala uživanje v meniju tedna restavracij za samo 29€.

Zakaj ravno JB? Ker je restavracija v centru Ljubljane, glavni Chef Janez Bratovž pa sodi v sam vrh, ne samo Slovenske, temveč tudi svetovne kulinarike. JB restavracija z Janezom Bratovžem na čelu, sta bila prva iz Slovenije uvrščena na seznam petdesetih najboljših restavracij na svetu, kar je velik kompliment in poklon življenjski predanosti kulinariki. Sami začetki restavracije segajo točno 30 let nazaj, v leto 1992, ko se je Janez Bratož vrnil iz 5 letnega šolanja v tujini, kjer je nabiral nova znanja in se izobraževal na področju kulinarike.

Smo vzbudili vašo pozornost? Odklikajte na to povezavo in rezervirajte vaš avtomobil že zdaj, saj se termini hitro polnijo.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?