Najem luksuznih vozil s podjetjem Actinia - Actinia - Dolgoročni najem
12/03/2022

Najem luksuznih vozil s podjetjem Actinia

Zakaj je še posebej pri luksuznih vozilih, najem boljša opcija od nakupa?

Najem luksuznih vozil je v primerjavi s klasičnimi avtomobili precej bolj razširjen. Razlog je v temu, da kupci avtomobilov višjega cenovnega razreda bolj razumejo filozofijo in stroške povezane z lastništvom tovrstnega avtomobila.

Luksuzni avtomobili stanejo krepko preko 100 tisoč evrov, včasih tudi mnogokratnik te številke, posledično je tudi izguba vrednosti potencialno zelo velika. V prvih letih lastništva so namreč stroški vzdrževanja, registracije in zavarovanja, v primerjavi z izgubo vrednosti zanemarljivi.

Pri avtomobilu, ki recimo stane 200 evrskih tisočakov, lahko samo v prvem letu na vrednosti brez težav zgubite nekaj 10 tisoč evrov. Včasih je ta številka lahko tudi 50 tisoč € in več, kar je precej dražja opcija od najema. Najem luksuznih vozil vas bo na letni ravni sicer stal nekaj denarja, a ste po drugi strani povsem brezskrbni. Nimate nobenih dodatnih stroškov in skrbi, hkrati pa se ne rabite obremenjevati z izgubo vrednosti.

Po izteku pogodbe, avtomobil enostavno vrnete in vzamete novega, ali pa le tega odkupite. V času trajanja poslovnega najema gre sama najemnina lahko tudi na strošek podjetja, v primeru fizične osebe pa avtomobil ni prikazan kot vaša lastnina. Zato pri podjetju Actinia ponujamo širok nabor vozil za dolgoročni in kratkoročni najem, saj razumemo vaše želje, hkrati pa z več desetletnimi izkušnjami vemo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu.

Preverite našo ponudbo za dolgoročni najem luksuznega vozila na tej povezavi, v kolikor iščete samo kratkoročni najem luksuznega vozila, pa vas povabimo, da si ogledate naš vozni park na tej povezavi.

Avtor: Luka Janežič