Dolgoročni najem vozila - Zakaj ravno Actinia?
20/08/2020

Zakaj ravno Actinia?

Na začetku naše zgodbe je prav, da z vami delimo našo vizijo in vam ponudimo vpogled v to, zakaj res verjamemo v našo storitev in zakaj je sodelovanje z nami ena najboljših in najbolj brezskrbnih odločitev, kar ste jih kadarkoli sprejeli.

Foto: Tine Kušar

A naša zgodba se ni začela šele sedaj, temveč traja že od leta 1986. Ravno te dolgoletne izkušnje v poslovanju in interakciji s strankami v svetu avtomobilizma nam omogočajo, da vam ponudimo celostno rešitev uporabe vozila prihodnosti. Res verjamemo, da s tem sistemom pri nas orjemo ledino, saj tako brezskrbnega užitka v vožnji ne boste našli praktično nikjer. Storitve tega kova v svetu luksuznih avtomobilov sicer obstajajo že kar nekaj časa, sedaj pa smo se odločili enak nivo storitve za dolgoročni najem vozila približati tudi širši množici.

dolgoročni najem vozila

Skrivnost je v entuziazmu in popolni predanosti vsakega posameznega člana ekipe, ki kot strune dobro uglašenega klavirja skupaj poskrbimo za pravo simfonijo, kar občutijo predvsem naše stranke.

Naš slogan se glasi ‘vozite vi, za vse ostalo poskrbimo mi’, kar tudi resno mislimo. Če se odločite za dolgoročni najem vašega naslednjega vozila v sodelovanju z nami, je namreč poleg fiksnega mesečnega obroka vaša edina skrb, da rezervoar za gorivo ne bo ostal prazen.

Vozite vi, za vse ostalo poskrbimo mi!

dolgoročni najem vozila

Zakaj bi vaše naslednje vozilo kupili na lizing, ko pa imate z njim potem še ogromno dodatnih stroškov, skrbi in zamudnih opravkov, mesečni obrok pa je praktično enak najemu? Naj omenimo le nekaj glavnih, kot so recimo kasko zavarovanje in registracija, pa servisiranje in menjava pnevmatik, ter nenazadnje tudi nakup vinjete in enostavna menjava brisalcev za steklo. Vse to se na koncu sešteje v nezanemarljivo vsoto denarja, ki jo marsikdo pozabi prišteti mesečnemu obroku za lizing.

Tega pri nas ni! Ker verjamemo v enostavno in celostno storitev je skrb za vse zgoraj našteto izključno na naši strani. Hkrati so v fiksno ceno mesečnega najema že vključene vse storitve in prav vsi stroški, ta cena pa je praktično enaka ali v nekaterih primerih celo manjša od zneska, ki bi ga mesečno nakazali lizing hiši. Pri Actinia pa smo šli z našo storitvijo še korak naprej. Za vas v času trajanja najema priskrbimo tudi nadomestni avtomobil, v kolikor bi ga potrebovali, asistenca vam je na voljo 24 ur na dan, za vas pa uredimo tudi servisni termin in registracijo vozila.

Kaj pa, ko se naše pogodbeno sodelovanje enkrat izteče?

Brez skrbi, za vas smo mislili tudi na to, saj zna biti ena izmed najmanj prijetnih opravil po izteku lizinga ravno prodaja, sedaj že nekaj let starega avtomobila, ki je v tem času izgubil že večino svoje prvotne vrednosti. Že v samem začetku najema vam damo na izbiro možnost kasnejšega odkupa avtomobila po izteku pogodbe (rent to buy), kjer je cena odkupa že vnaprej definirana, ali pa nam ga po končani pogodbi enostavno in brez dodatnih stroškov vrnete, ter v nadaljnji najem vzamete povsem novo vozilo. Odločitev je povsem vaša, v obeh primerih pa se za izbiro dogovorimo še pred začetkom najema in za vas to kasneje ne nosi prav nobenih posledic, skrbi ali dodatnih stroškov. Dolgoročni najem vozila še nikoli ni bil enostavnejši. Preverite ponudbo tukaj.

Kot smo rekli: vozite vi, za vse ostalo poskrbimo mi! Preverite tudi izbor za kratkoročni najem.

dolgoročni najem vozila bmw

Avtor: Luka Janežič