Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Preteklo soboto, 15.5.2021, smo pri Actinia Group organizirali in izpeljali prvi poslovni dogodek imenovan Actinia Open, za katerega upamo, da bo v prihodnjih letih postal tradicionalni.

‘Pa zakaj v soboto, a ne bo takrat dež?” je bilo verjetno najpogostejše vprašanje v tednu, ko smo vsi že nestrpno pričakovali debi golf turnirja, v katerega smo skupaj s partnerji SloWatch in Belmond, ter sodelavci vložili ogromno časa in energije. Vsi smo nestrpno gledali vremensko prognozo za golf igrišče Cubo na Smledniku in včasih tudi sami podvomili v vremensko naklonjenost dogodkom na prostem. A prevladala je pozitiva in odločnost, da bomo dogodek izpeljali na najvišjem nivoju, neglede na vremenske razmere.

Izgleda, da so tudi golfisti polni pozitivne energije, ki se ne zmenijo ravno za slabo vremensko napoved saj sta bila odziv na povabila in sama udeležba na dogodku enostavno izjemna. Naša največja skupna nagrada? Dobro vreme! Že res, da nas je dvakrat ali trikrat na hitro nekoliko zmočilo, a je večino dneva vreme zdržalo, za nekaj časa pa je posijalo tudi sonce

Čeprav je bil to poslovni dogodek zaprtega tipa, smo zaradi večjega števila ljudi, skupaj z Actinia Medico že na vhodu poskrbeli tudi za hitro testiranje vseh udeležencev in tako zagotovili, da je bil dogodek ne le prijeten in zabaven, ampak tudi varen. Že zjutraj nas je pod šotorom pričakal bogat zajtrk, nekaj vzpodbudnih uvodnih besed s strani voditelja, razdelitev v pare, ter odhod na igrišče za vse, ki so že nestrpno čakali svoj prvi udarec na sveže pokošeni travi.

Med tem, ko je na travi potekal pravi boj za prve tri nagrade, pa so si lahko spremljevalci in ostali udeleženci že ogledali drugo rdečo nit Actinia Open Golf turnirja – dobre avtomobile. Samo za ta dogodek smo namreč na golf igrišče Cubo pripeljali  tri najmočnejše in najnovejše člane družine Audi RS, ki so že na voljo za kratkoročni najem, začenjši s povsem novim električnim Audi RS E-Tron GT, ki je tvoril odličen dvojec s sestrskim Porsche Taycan-om. Poleg električnega posebneža smo pripeljali še povsem nova Audi RS6 in Audi RSQ8, ki sta požela tudi največ pozitivnih kritik, trem audijem pa so se pridružili še Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, Porsche 911 Cabrio in že prej omenjeni električni Porsche Taycan, ki je lepo zaključil naš nabor visoko zmogljivih avtomobilov. Lahko bi rekli, da so obiskovalci lahko videli vse. Od poslovne limuzine in športnega kabrioleta, do zmogljivega SUV-a in električnih posebnežev, ki so pri nas na voljo za kratkoročni luksuzni najem.

Seveda so po odigranih vseh 18 luknjah ob vračanju iz igrišča, naši jekleni lepotci s skupno kar 3.436 konjskimi močmi privabili tudi pozornost golfistov, ki so se vsi po vrsti z nasmeškom na obrazu vračali na glavno prizorišče. Tam so se še pred kosilom lahko osvežili tudi s požirkom izvrstnih koktejlov Gin Mare in Diplomatico, ter se udeležili dobrodelnega ‘čipanja v sod’, preko katerega smo poleg obilice smeha in pozitivne energije, zbirali tudi sredstva za dobrodelni zavod Viden.

actinia golf

Kmalu so vsi že nestrpno pričakovali razglasitev rezultatov in podelitev pokalov Steklarne Rogaška, ter bogatih nagrad, ki sta jih skupaj z Actinia Group, prispevala še naša partnerja Slowatch in Belmond. Poleg nagrad za prva tri mesta smo podelili še nagrade za najdaljši udarec dame, najdaljši udarec gospodje, najbližje zastavici dame in najbližje zastavici gospodje. Za malo hudomušnosti smo podelili tudi nagrade za najboljše oblečeno damo in najboljše oblečenega gospoda, ki sta začuda požela največji aplavz izmed vseh nagrajencev.

S podelitvijo nagrad in govorom organizatorjev smo uradni del zaključili, za mnoge pa se je najboljši del dogodka Actinia Open 2021 šele dobro začel. Sledilo je seveda družabno popoldne polno smeha, povezanosti in na splošno pozitivne energije, ki jo je bilo čutiti skozi cel dan. Malo je takih dogodkov, ki se jih človek zapomni, a menim, da se je Actinia Open prav vsem obiskovalcem dobro vtisnil v spomin in da se brez dvoma zopet vidimo prihodnje leto.

V kolikor bi vas zanimal kratkoročni najem Porsche ali naših drugih športnih in luksuznih avtomobilov, nas lahko kontaktirate na info@actinia.si

kratkoročni najem porsche
Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?