Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Na začetku naše zgodbe je prav, da z vami delimo našo vizijo in vam ponudimo vpogled v to, zakaj res verjamemo v našo storitev, ter zakaj je kratkoročni najem z nami ena najboljših in najbolj brezskrbnih odločitev, kar ste jih kadarkoli sprejeli.

A naša zgodba se ni začela šele sedaj, temveč traja že od leta 1986. Ravno te dolgoletne izkušnje v poslovanju in interakciji s strankami v svetu avtomobilizma nam omogočajo, da vam ponudimo celostno rešitev uporabe vozila prihodnosti. Res verjamemo, da s tem sistemom pri nas orjemo ledino, saj tako brezskrbnega užitka v vožnji ne boste našli praktično nikjer. Storitve tega kova v svetu luksuznih avtomobilov sicer obstajajo že kar nekaj časa, sedaj pa smo se odločili enak nivo storitve kratkoročnih luksuznih najemov, približamo tudi vam.

Skrivnost je v entuziazmu in popolni predanosti vsakega posameznega člana ekipe, ki kot strune dobro uglašenega klavirja skupaj poskrbimo za pravo simfonijo, kar občutijo predvsem naše stranke.

Naš slogan se glasi ‘vozite vi, za vse ostalo poskrbimo mi’, kar tudi resno mislimo. Če se odločite za kratkoročni najem vašega naslednjega vozila v sodelovanju z nami, je namreč poleg ugodnega plačila vaša edina skrb, da rezervoar za gorivo ne bo ostal prazen.

Zakaj bi vaš naslednji kratkoročni najem opravili ravno pri nas in kaj je sploh smisel kratkoročnih najemov?

Ker imamo pri podjetju Actinia vrhunske luksuzne in športne avtomobile višjega razreda, hkrati pa imamo izjemno konkurenčne cene kratkoročnih najemov, brez dodatnih skritih stroškov. Cel smisel kratkoročnih luksuznih najemov je ta, da lahko še vedno uživate v avtomobilih takrat, ko si želite, brez velikih stroškov lastništva in izgube vrednosti avtomobila preostanek časa, ko le ta stoji v garaži.

Pri uspešnejših ljudeh, ki si tovrstne avtomobile lahko privoščijo namreč velikokrat zmanjka časa za vožnjo z jeklenim konjičkom, ki posledično skoraj ves čas stoji v garaži in izgublja vrednost, zapelje pa se morda 3 vikende na leto in še na nekaj krajših izletov. Rešitev za to situacijo je ravno kratkoročni najem, saj v tem primeru plačate le najem avtomobila za čas, ko ga dejansko uporabljate, z njim nimate nobenih dodatnih skrbi in stroškov, pa še vsakič si lahko izberete drug avtomobil, ki vas morda takrat bolj zanima.

Preverite našo ponudbo vozil za kratkoročni najem in si rezervirajte svojega zdaj.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?