Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Kratkoročni najem vozil je čedalje bolj priljubljena izkušnja uživanja v športnih in luksuznih avtomobilih, brez pasti in stroškov lastništva. Tovrstni avtomobili namreč svojemu lastniku v primeru nakupa ponavadi predstavljajo ogromno stroškov in skrbi. Pa s tem niti ne mislimo dragih zavarovanj, servisov in pnevmatik, za katere je potrebno tudi skrbeti, da bodo pravočasno zamenjane. To je na koncu še najmanjši strošek.

Športni in luksuzni avtomobili lahko v svojem prvem letu lastništva izgubijo tudi po več deset tisoč evrov svoje vrednosti, kar se zdi tudi nekomu z ogromnim premoženjem povsem nesprejemljivo. Taki ljudje imajo ponavadi tudi zelo zaseden urnik in posledično malo priložnosti, da bi jeklenega konjička dejansko izkoristili. Posledično se zapeljejo le na nekaj krajših izletov letno, ko pa bi se brez težav poslužili kratkoročnega najema vozil in doživeli praktično enako izkušnjo. Vse to brez skrbi in ogromnih stroškov, ki jih s seboj pripelje lastništvo vozila tudi, kot to vozilo stoji v garaži.

Še ena prednost kratkoročnega najema vozil je ta, da si lahko vsakič izberete drug avtomobil, ki bi ga želeli preizkusiti, ali pa vedno istega, če vam je kateri res tako všeč. Te izbire pri lastništvu enostavno nimate. Že res, da je na prvi pogled kratkoročni najem vozil nekoliko dražji. A ko enkrat upoštevamo vse stroške in vse kar je vključeno v kratkoročnemu najemu ugotovimo, da je to še vedno ugodno.

kratkoročni najem vozil

Poleg tega ciljamo tudi na drugo skupino ljudi – avtomobilistične entuziaste. To so ljudje, ki niso nujno premožni, a so za izkušnjo vožnje svojega sanjskega avtomobila, pripravljeni plačati. Večina si namreč ne bo nikoli mogla privoščiti svojega sanjskega avtomobila, katerega cena je krepko v šestmestnih številkah, a si bodo za en dan, vikend ali teden lahko izpolnili svoje sanje izključno preko kratkoročnega najema.

Še odgovor na vprašanje kako? Za kratkoročni najem vozil Actinia odklikajte na to povezavo in preverite naš zanimivi vozni park. Zagotovo bo vsak našel kaj zase.

kratkoročni najem vozil
Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?