Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Ker smo pri podjetju Actinia pravi bencinski navdušenci, želimo isto misleče ‘petrolheade’ osrečiti na naš način. Kako drugače kot z brezplačnim dnevnim kratkoročnim najemom enega najbolj ikonskih športnih avtomobilov na svetu – Porsche 911. Pa ne kateregakoli ampak brezstrešno Cabriolet različico, ki lahko s svojo električno pomično platneno streho, pričara tisto pravo poletno atmosfero in veter v laseh.

Porsche 911 Carrera Cabriolet poganja 3.0 litrski bokserski šestvaljnik, ki s pomočjo dveh turbin proizvede 385 konjskih moči, kar je v kombinaciji z odličnim PDK avtomatskim menjalnikom dovolj za pospešek do stotice v 4.4 sekunde in končno hitrost, ki znaša skoraj 300 kilometrov na uro. Odlična lega in odličen oprijem zadnjih koles je garancija, da je Porsche 911 Cabriolet na zaviti cesti še precej hitrejši, kot velevajo številke.

Avtomobil je opremljen tudi z opcijskim športnim izpušnim sistemom, ki ob spuščeni strehi ustvarja še boljšo zvočno kuliso za voznika. Ni vrhunski le pogonski sklop in zvok iz izpuha, vrhunske so tudi zavore in krmilni mehanizem na način, ki ga uspe izpeljati le Porsche.

Kaj morate narediti, da sodelujete v žrebu za enodnevni kratkoročni najem Porsche 911 Cabriolet? Na instagramu obiščite profil actinia_cars in nam sledite, potem delite objavo v svoji zgodbi, ki jo najdete na tej povezavi in spodaj v komentarjih označite še tri prijatelje.

Kako do nagrade?

1. Sladi našemu profilu actinia_cars na tej povezavi

2. Deli objavo na svoj ‘story’

3. Pod objavo v komentar označite še tri prijatelje

Nagradna igra poteka do ponedeljka 5.7.2021, ko bo izžreban in objavljen tudi zmagovalec nagradne igre. Časa ni več veliko zato pohiti na naš instagram profil in sledi korakom v objavi. Pa veliko sreče!

Preverite tudi naš celoten vozni park vozil za kratkoročni najem in si izberite svojega.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?