Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

15.5.2021 je na Smledniku pod okriljem Actinia Group potekal prvi Actinia Open Golf turnir, kjer so lahko obiskovalci poleg igre golfa in dobre hrane, uživali tudi v družbi dobrih avtomobilov. Obiskovalci pa so lahko že na dogodku rezervirali svoj kratkoročni najem Audi vozil!

Več o dogodku si lahko preberete na tej povezavi  danes pa bomo pobližje pogledali aspekt turnirja Actinia Open, za katerega še posebej bije srce ekipe Actinia Mobility – dobri avtomobili. Za vas smo samo za ta dogodek poleg naših Porsche 911 Cabrio, Porsche Panamera Turbo S E-hybrid in Porsche Taycan, pripeljali kar tri povsem nove produkte Audi RS divizije, ki so poskrbeli za veliko zvedavih pogledov, vprašanj in tudi zanimanja za kratkoročni najem Audi vozil ali nakup.

kratkoročni najem audi

Govorimo seveda o karavanskem Audi RS6 Avant. Ta pri nas še vedno velja za ultimativnega karavana, ki lahko pred seboj brez večjih težav zmelje tudi kakšnega superšportnika, ali pa vas in vašo družino v relativnem udobju in tišini popelje tudi na drugi konec Evrope. Potem je tukaj povsem novi in nekoliko višji Audi RS Q8, ki si z modelom RS6 deli tudi pogonski sklop in tako ob višjem sedenju ponuja podobne zmogljivosti in več praktičnosti. Omeniti velja tudi, da je ta pogonski sklop in platforma na kateri je RS Q8 narejen, z nekaj modifikacijami uporabljena tudi pri precej dražjemu avtomobilu Lamborghini Urus, ki velja za sam vrh zmogljivostnih SUV-jev. Nenazadnje pa moramo omeniti tudi najnovejšega predstavnika Audi RS družine. Govorimo seveda o povsem električnem Audi RS e-tron GT, ki ima zmogljivosti, izgled in tehnologijo pravega štirivratnega superšportnika.

Pri modelih RS6 in RS Q8 je Audi uporabil že poznani 4.0 litrski osemvaljnik, ki s pomočjo dveh turbin uspe pridelati kar 600 konjskih moči in 800 Nm maksimalnega navora. V kombinaciji z legendarnim Quattro štirikolesnim pogonom in samodejnim menjalnikom je to dovolj za brutalne pospeške do stotice, ki je še v primeru večjega in težjega RS Q8 daleč izpod štirih sekund. Tudi končna hitrost mora biti omejena, a le ta  v primeru karavanskega RS6 znaša neverjetnih 305 kilometrov na uro.

kratkoročni najem audi

Še bolj brutalen pa je najbolj sveži produkt RS divizije, ki pa prvič v zgodovini ni gnan z motorjem na notranje izgorevanje, temveč za pogon skrbi elektrika. Audi RS e-tron GT je sestrski produkt odličnega Porsche Taycana Turbo, s katerim si deli platformo, tehnologijo in pogonski sklop, a je vseeno dovolj drugačen, da bo marsikoga prepričal že na prvi pogled. Za sam izgled moramo priznati, da je v prid električnemu Audiju, a vseeno ne razočara niti pri zmogljivostih. Govorimo o 646 konjskih močeh in kar 830 Nm maksimalnega navora, ki je v največji meri zaslužen za brutalen pospešek do stotice. Le ta namreč po uradnih podatkih znaša le 3.3 sekunde, a v realnosti je bilo že večkrat dokazano, da zna do stotice pospešiti tudi v manj kot treh sekundah.

Vsi trije avtomobili so se že pridružili naši floti in so vam že na voljo za kratkoročni najem Audi. V kolikor imate glede avtomobilov ali kratkoročnega najema kakršnokoli vprašanje, pa nam ga lahko posredujete na naslov info@actinia.si

kratkoročni najem audi
Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?