Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Že komaj čakate vroče poletje in si v mislih že predstavljate sonce, plaže in koktejle? Ali pa ste morda bolj človek za avtomobilistično, brezstrešno izkušnjo z vročim športnim avtomobilom? Pri podjetju Actinia obožujemo in že nestrpno pričakujemo letošnje poletje, zato smo se za vas odločili pripraviti prav posebno darilo. Še pred začetkom pomladi imamo za vas že vročo poletno akcijo kratkoročnega najema naših avtomobilov.

V kolikor boste vaš poletni kratkoročni najem vozila rezervirali do 9.5.2022, boste na svojo rezervacijo prejeli akcijski popust v višini 10%, ki ni vezan samo na en avtomobil ali dolžino kratkoročnega najema. Zajema tako dnevni najem, kot tudi vikend in tedenski najem vozila.

To pomeni, da boste med 1. junijem 2022 in 31. avgustom 2022 uživali ceneje s čisto vsakim avtomobilom iz našega voznega parka, pa naj bo to za vikend oddih v dvoje z vročim športnim kabrioletom, ali pa morda kar tedenske počitnice za celotno družino z luksuznim SUV-jem. Popust velja na vse!

” Rezervirajte termin v obdobju med 1. junijem in 31. avgustom 2022 za katerikoli avtomobil iz našega voznega parka, ter prejmite kar 10% popusta na vaš kratkoročni najem. Časa za rezervacijo vašega sanjskega vozila imate do 9. maja 2022!”

Pohitite in rezervirajte zdaj, ter si tako zagotovite ugodnejšo poletno avanturo, ki vam bo zagotovo ostala v lepem spominu. Naši jekleni lepotci vas že nestrpno pričakujejo.

 

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?