Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Porsche se je s posebnim paketom opreme odločil, da bo modeloma Cayenne in Cayenne Coupe dodal nekaj prestiža in prefinjenosti. Na voljo bo zgolj na različicah Cayenne, Cayenne S in Cayenne E-Hybrid ter njihovim kupejevskim zamenjavam, razlika v ceni v primerjavi z klasičnimi različicami pa bo okoli 8 tisočakov, kar je glede na vso vključeno opremo res dobra kupčija.

najem Porsche Cayenne

Paket vključuje zunanje oblikovne elemente v platinasti barvi, ki so specifični za Platinum različice. Te dodatke lahko najdemo na prednji maski in oznakah modela, v enaki barvi pa pridejo tudi standardna 21 palčna platišča RS Spyder Design, ki bi opcijsko na običajnem modelu stala preko 3 tisočake. Poleg platinastih dodatkov in platišč lahko opazimo še črne zaključke izpušnih cevi, črne obrobe stranskih stekel, ki so ravno tako zatemnjena.

Platinum Edition Porsche Cayenne si lahko omislimo v več različnih barvah Solid White, Solid Black, Jet Black, Carrera White, Mahogany in Moonlight Blue. Dodatno je na izbiro še barva Chalk, ki pri tej različici velja za posebno barvo, saj je v tej barvi tudi nekaj dodatkov v notranjosti.

Poleg tega je sprememb v notranjosti še nekaj. Platinum Package že standardno vključuje sicer opcijsko opremo, kot je Panoramska streha, Bose sistem ozvočenja, 8 smerno električno nastavljive prednje sedeže, Porsche logotipe v naslonjalih in celo LED prednje luči z Porsche Dynamic Light sistemom. Poleg izdatne opreme, ki jo Platinum paket vključuje, bomo v notranjosti opazili aluminijaste dodatke in dodatke iz brušenega aluminija z napisom Platinum Edition na pragovih.

Naročila so že odprta, prvi primerki modela Cayenne z opremo Platinum Edition pa naj bi kupci dobili že poleti.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?