Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Za coupejem, je prišel na vrsto tudi kabriolet.

Tako imenovanih ‘aftermarket tuning hiš’ je postalo že ogromno, kar posledično pomeni tudi več takih, ki veliko obljubljajo, dostavijo pa bore malo. TechArt na srečo ni eden izmed takih, saj s kvalitetnimi in včasih tudi nekoliko kontroverznimi predelavami skrbi, da ljubiteljem predelanih avtomobilov ni dolgčas.

Pod kontroverznimi predelavami mislimo predvsem njihov styling, ki iskreno ni ravno vsem po godu, saj včasih s kakšnim karoserijskim dodatkom res nekoliko pretiravajo. A po drugi strani, ko tvoja stvaritev ponuja kar 800 konjskih moči, kolikor so jih namenili najnovejši brezstrešni kreaciji in zmore tudi 350 kilometrov na uro končne hitrosti, ti je marsikaj oproščeno.

Novo različico so poimenovali GTstreet R Cabriolet, na voljo pa bo le 87 primerkov. Avtomobilu se z izjemno agresivnim ‘body kit-om’ iz karbonskih vlaken že na daleč vidi, da ni serijski. Največjo preobrazbo je doživel zadek, kjer lahko opazimo ogromen spojler, zanmiv karbonski difuzor in nekoliko prekomerno oblikovan zadnji odbijač. Podobna tematika se nadaljuje tudi ob strani in spredaj, kjer videz lepo zaključi zanimiv prednji odbijač s karbonskim podaljškom.

Poleg samega aero paketa, kot mu pravijo, so za izboljšanje lege namestili še 25mm nižje vzmeti, v kolikor pa bi radi zamenjali celotno vzmetenje skupaj z blažilci, pa si lahko omislite tudi to. V tem primeru je avtomobil lahko nižji od 5 pa do 30 milimetrov.

Kot se za pravo tuning hišo spodobi, pa je najboljše očem skrito. Tako kot pri Coupe različici je dodatne konjenice ogromno. Onovni TA092/T1.1 ‘power kit’ poskrbi za 700 konjskih moči in 900 Nm maksimalnega navora, kar je že samo po sebi ogromno, a TechArt ponuja še eno stopnjo več. Paket TA092/T2.1, ki vključuje nove turbinske polnilnike, motorno elektroniko in krmilno enoto samodejnega menjalnika, omogoča, da avtomobil doseže kar 800 konjskih moči in 950 Nm maksimalnega navora. To je dovolj za prej omenjeno končno hitrost, ki se ustavi šele pri 350 kilometrih na uro, od pospeševanja pa vas bo gotovo bolel vrat.

Če temu paketu dodate še opcijski izpušni sistem z loputami in Formula VI platišča s sredinsko matico v velikosti 20 palcev spredaj in 21 zadaj, imate pravo pošast za katero se bodo obračali pogledi mimoidočih. V notranjosti boste lahko izbirali tudi med množico različnih oblazinjenj, cenik pa zaenkrat še ni znan. Zagotovimo vam lahko, da predelava ne bo ravno poceni.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?