Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Audi je že dolgo sinonim za vrhunsko kakovost, zmogljivost in prestiž v avtomobilski industriji. Z novim modelom SQ8 nadaljujejo to tradicijo, pri čemer dodajajo dodaten poudarek na športnost in zmogljivost v luksuznem paketu. V tem blogu bomo raziskali, kaj naredi Audi SQ8 tako poseben in zakaj je lahko vaš naslednji avtomobilski najem.

Ko gre za Audi, pričakujemo nič manj kot vrhunsko zmogljivost, in SQ8 ne razočara. Pod njegovim pokrovom se skriva 4-litrski twin-turbo V8 motor, ki zagotavlja 507 konjskih moči. Ta močni agregat omogoča, da se SQ8 z mesta do stotice izstreli v le 4,1 sekunde. SQ8, ki se nahaja eno stopničko pod modelom RSQ8, tekmuje z BMW X6 M60i, Mercedes-AMG GLE 53 in Porschejevim Cayennom S.

 

Kljub svoji velikosti je Audi SQ8 presenetljivo agilen in okreten. Njegovo krmiljenje na zadnjih kolesih in sistem quattro omogočata natančno in samozavestno premikanje skozi zavoje, tudi pri visoki hitrosti. Izbirno elektromehansko aktivno uravnoteženje valovanja dodatno izboljšuje njegove sposobnosti vožnje po ovinkih, zmanjšuje nagibanje karoserije in hkrati ohranja udobno vožnjo.

Kot je značilno za Audi-jeve S modele, ima notranjost več standardnih funkcij ter boljše materiale kot osnovno vozilo. To vključuje premium usnjene obloge in skrbno oblikovane podrobnosti, ki ustvarjajo privlačno in razkošno atmosfero. Kot pričakovano je tudi SQ8 opremljen z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami. Z naprednim infotainment sistemom, sodobnimi asistenčnimi sistemi in povezljivostjo s pametnimi napravami boste vedno povezani in varni na cesti. Audi je zasnoval SQ8 tako, da je vožnja udobna, varna in zabavna.

Ponuja prostornost tako spredaj kot zadaj, zagotavljajoč obilo prostora za glavo in noge za vsakega potnika. Z velikim prtljažnikom, ki ga je mogoče razširiti s pomičnimi in zložljivimi zadnjimi sedeži, SQ8 enostavno sprejme prtljago, nakupovalne vrečke ali druge predmete.

Cena za Audi SQ8 se lahko začne pri 120.732,01 EUR, odvisno od izbrane opreme in dodatkov. Čeprav se morda cena zdi visoka, pa vam SQ8 ponuja neprecenljivo kombinacijo luksuza, zmogljivosti in tehnologije, ki si jo zagotovo zaslužite.

Audi SQ8 je popoln avtomobil za tiste, ki iščejo vrhunsko zmogljivost, eleganten dizajn in napredno tehnologijo v enem vozilu. S svojo močjo, eleganco in funkcionalnostjo postavlja nove standarde v svojem razredu. Ne glede na to, ali ste ljubitelj hitre vožnje, ali pa iščete udoben in eleganten avtomobil za vsak dan, je SQ8 zagotovo vreden razmisleka.

 

 

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?