Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

BMW M2 2025 zagotavlja vznemirljive in usopljive vozniške izkušnje. Ta športni coupé oživlja bistvo klasične BMW-jeve vožnje, hkrati pa vključuje sodobne izboljšave za izboljšanje zmogljivosti in udobja.

Nepremagljiva moč in zmogljivost

Pod pokrovom se nahaja legendarni BMW-jev 3,0-litrski vrstni šestvaljnik, ki je zdaj izboljšan z dvema turbopolnilnikoma, kar omogoča robustnih 473 konjskih moči, kar je 20 konjskih moči več kot pri njegovem predhodniku. Ta motor zagotavlja, da M2 ostane močna sila na cesti, BMW pa trdi, da lahko M2 z ročnim menjalnikom doseže hitrost 0 do 100 kmh v 4,1 sekunde.

Pravi čar M2 ni le v njegovi hitrosti v ravni črti, temveč v njegovi okretnosti in odzivnosti na zavitih cestah. Njegovo okretno podvozje, zadnji pogon in razpoložljivi šeststopenjski ročni menjalnik naredijo vožnjo pravo veselje, ne glede na to, ali se vozite skozi tesne ovinke ali križarite po dolgih zavojih. M2 se lahko brez težav prelevi v vsakodnevni avtomobil, če vaša dnevna rutina ne vključuje obsežne uporabe zadnjih sedežev, ki so precej kompaktni.

Kaj je novega za leto 2025?

Za leto 2025 BMW uvaja več posodobitev za M2:

  • iDrive 8.5: Najnovejša različica BMW-jevega informacijsko-razvedrilnega sistema ima 14,9-palčni zaslon.
  • Volan: Nov, plosko spodrezan volan, prekrit z usnjem in označen z rdečo sredinsko oznako, je na voljo s sintetičnim usnjenim pregrinjalom in možnostjo segrevanja.
  • Sedeži: Črni Vernasca usnjeni športni sedeži zdaj ponujajo rdeče šive. “Školjka”, prej na voljo le kot del opcijskega paketa, so zdaj na voljo kot samostojna možnost.
  • Možnosti personalizacije: Paleta zunanjih barv se širi z novimi barvami, kot so Sao Paulo Yellow, Vegas Red metallic, Portimao Blue metallic in več drugimi, vključno z ekskluzivnimi možnostmi v okviru BMW-jevega programa Individual.
  • Kozmetične posodobitve: Standardni črni izpušni nastavki in srebrni obrobi za sprednje in zadnje značke dodajajo svež estetski pridih.

 

Motor, menjalnik in zmogljivost

BMW M2 2025 ohranja svojo bavarsko moč z dvojnim turbopolnjenim 3,0-litrskim vrstnim šestvaljnikom, ki zdaj proizvaja 473 konjskih moči. Kljub majhni prednosti avtomatskega menjalnika pri navoru, ročni menjalnik ponuja bolj vznemirljivo vozniško izkušnjo, zaradi česar je prednostna izbira za navdušence.

Posebej izboljšano vzmetenje in različne izboljšave podvozja zagotavljajo, da je M2 najhitrejša različica serije 2 na dirkališču. Njegovo ostro upravljanje, ki ga podpira odzivno podvozje, naredi vsak ovinek in ravnino pravo doživetje.

Notranjost, udobje in prtljažnik

Notranjost M2 odraža postavitev običajnega coupéja serije 2, kar zagotavlja obilico prostora za sprednje potnike. Zadnji potniki pa bi lahko ugotovili, da je prostor omejen v primerjavi z večjo limuzino serije 3.

Kabina ima nov spodrezan volan s trikrako zasnovo in svežo kombinacijo oblazinjenja črno-rdeče šivanje. Opcijski paket vključuje več karbonskih površin, agresivnejše športne sedeže. Ti sedeži so sedaj na voljo v paketu ali kot samostojna možnost, povečujejo športni ambient notranjosti.

Zaključek

BMW M2 2025 še naprej ohranja dediščino znamke, ki zagotavlja vznemirljivo in nagrajujočo vozniško izkušnjo. Njegova kombinacija klasične vozniške dinamike in sodobne tehnologije ga postavlja v ospredje športnih coupéjev. Ne glede na to, ali iščete vznemirjenje ali stilsko vsakodnevno vožnjo, je M2 zasnovan tako, da vam pričara nasmeh na obraz vsakič, ko sedete za volan.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?