Skip to main content

STRAN NI BILA NAJDENA

Ko se je sonce spustilo za obzorje rovinjske obale, se nismo mogli upreti razmišljanju o neverjetnem vikendu, ki smo ga doživeli na MennYacht Open Days v Rovinju. Zahvaljujoč partnerstvu z MennYacht Group smo imeli možnost udeležbe.

V središču pozornosti je bil širok nabor luksuznih jaht, ki so bile na voljo tudi za prodajo. Od brezčasne lepote Riva Rivamare do neprimerljivega Ferretti 780 ter Sanlorenzo 82. Vsako plovilo je izžarevalo eleganco in prefinjenost ter očaralo vse, ki so jih videli.

A niso bile samo jahte tiste, ki so ukradle šov. MenYacht se je potrudil, da je bil vsak vidik dogodka nič manj kot spektakularen. Vikend ne bi mogel biti popoln brez pridiha avtomobilske elegance. Gostje so imeli priložnost občudovati nekaj najboljših avtomobilov iz naše flote. V Rovinj smo pripeljali ikono Porscheja –  Porsche 911 GT3 Touring, dirkalno usmerjenega Porsche 718 Cayman GT4 RS in bavarski stroj BMW M3. Vsi od navedenih avtomobilov so na voljo, da vas popeljejo na avanturistično izkušnjo. 

Seveda pa ne gre brez kulinaričnih užitkov, za kar so poskrbela odlična vina in pršut. Ta komcinacija je dopolnila ambient in poskrbela za razvajanje brbončic.

 

 

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?